BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 15, 2009

Everyting Undone~!!

kisah 1

perghh.. geram gile klo difikir2 kan balik.. Malam jumaat lepas aku balik ngn harapan untuk wat 'gig' kat kmpung tercinta ari sabtu malam.. tpi last2 kitorg kne perfome malam ahad - bukan malam sabtu.. perghh.. sangat geram..~!! tapi xpe.. aku sabar.. xde peluang kot.. dan ari sbtu tu gak.. ada kenduri.. kawan kepada kawan aku kawin... lala.. pempuan laa.. umor 22 da kwin.. huhu.. status keje - unknown... hehe.. nak wat camne.. seru jodoh da sampai.. papepun.. gudluck and tanhinah wat pasangan pengantin tuh.. huu~~

kisah 2

perghh... tgh ari smalam seyes panas gile.. n aku rse nak pergi mndi sungai je.. haha.. aku pn ajak la member aku gerak.. n bile sume kata "alrite bro.. jom~!!.." aku pn hepi gile.. atlis ada gak laa bnda nak dibuat time panas2 aritu.. huhu.. tnpa memikirkan mase depan.. aku pn blik.. amik towel sume n kitorg pn start gerak dari kmpng aku - naik kete.. mse time jalan2 tu.. kitorg cam hepi gile.. bnyk gile bnda sembang.. old memories.. seyes awesome.. rse cam nak blik ke zaman dulu je.. huhuh.. ttbe henset mmber aku dapat msg - dari awek dia.. dia cakap awek dia nak ikut.. haa sudah..~!! da la kitorg juz plan nak lpk2 sesame kitorg je.. ttbe awek dia lak nak join.. aku ok je.. tpi dia yg x ok.. haha.. n kitorg xjd pergi mndi sungai aritu sbb awek dia nak ikut.. perghhhhh.....~!!!!! sangat geram kuasa 2 da ni.. heh.. KITORG X DAPAT MANDI SUNGAI SBB PEREMPUAN.. n seyes aku sgt geram.. tpi mmber pnye pasal.. chill2 suda.. ari len bleh mndi lagi.. huhu.. hope pasni awek dia x kaco lg aktiviti kitorg nak mnd sungai.. hahahah~!!

kisah 3


perghhh.. jam da pukul 730 ptg.. aku lak bru bgn.. tdo pas xjd pergi mndi sungai.. huhu.. hujan ptg smpai la ke malam.. aku bgn.. mndi n solat.. erm.. cek msg.. mmber ajak jamm.. waa.. aku suke laa.. atlis ada gak aktiviti malam mggu.. da la xdapat perform.. then x dapat mndi sungai.. atlis dapat jamm ni bleh la lupekan segala pe yg berlaku.. org cakap kire setel suda.. hahaha.. dipendekkan cerita.. kitorg ptut jamm pukul 1030 malam.. sbb mmber aku pn jamm gak pukul 830 malam.. band dia jam 2 jam.. so aku ok je.. x fikir pape pn.. n aku n mmber sorg lagi.. gerak ke tnjung malim.. harapan seyes berkobar2 ni.. haha.. xsampai tnjung lg ni.. mmber aku yg 1 lg msg.. cakap kitorg jamm pkul 12 malam.. haa sudah.~!! hati aku da len macam da ni.. xkn la x jd jamm lak ni.. adehh.. xpe.. aku juz layan je.. x kisah pkul bape pn.. atlis dapat jamm.. n nasib malang menimpa lg.. kitorg x jamm pn malam tu.. haha~!! seyes aku geram.. da tahap2 kuasa 3 da geram aku.. hampeh tul.. KITORG X JAMM SBB JAMMING STUDIO TUTUP PUKUL 12..~!! haha.. seyes geram... kitorg lpk2 mnum then trus blik.. huhu~!!


p/s seyes ari sabtu tu sungguh x bernasib baik wat aku.. tpi aku pasrah je la.. mungkin ape yg berlaku hari tu ada hikmah dia.. n aku sgt bersyukur.. xde pape yg terjadi kat diriku pada hari sabtu tu.. aku still sihat n hepi dapat jumpa mak adik2 n kawan2 yg lme x balik kmpng.. huhuhu~ n lepas ni aku akan sentiasa fikir positif atas ape yg berlaku... hehe..


Es ist mich

7 comments:

♥miss zaza♥ said...

hahaha
xdpt mandi sebab perempuan????
OMG!
part ni kelakar ;D

The Strange said...

hahaha..
nak wat camne.. girl power~!! huhu..

♥miss zaza♥ said...

girl power???
laki kalah la ni?
wink wink ;P

pairtra said...

lelaki terlalu nice kt girl.. baiknye la laki

The Strange said...

seys pet..
btul2.. hahaha~!!

tentangtentang said...

giler xsoon ari ko...

♥miss zaza♥ said...

dear!!
update la ;P