BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 17, 2009

Dinner oh Dinner~~

Dinner ni untuk para2 senior yang bakal meninggalkn uitm setelah 4 tahun dok dalam fakulti mekanikal.. Event ni sangat simple.. Bayaran pun murah gile.. RM 10 je.. hehe.. Papepun.. Yang penting.. dapat lepak ngan korang sume.. dan korang sume sangat lepak~!!


Vanue: Carlton Holiday Hotel, Shah Alam
Date: 13 April 2009
Time: 2000 - 2300


ni ada sikit gambar kat dinner tu untuk aku share ngan korang.. layan~!!


peluk tiang.. hehe~

bersama penari yang akan mmbuat persembahan jap lg..

cenderahati malam tu.. so simple..

bersama pacai~!!

jom makan.. ngan nik.. hehe..

lepas makan.. lepak2 jap.. hehe..

bersama budak rumah jang narong.. hahahah~!!

glamorously colorful..


even malam tu aku agak bz sket bergambar.. aku hepi dapat gathered ngan korang sume.. korang wat harok la.. nyanyi la.. macam2 la.. hehe.. hope lepas2 ni dapat jumpe korang lagi dalam even camni.. kita wat onar sama2~!! lalala.. c ya~!!



Es ist mich

7 comments:

♥miss zaza♥ said...

aha,
ni la dinner tu?
its look great ;)
n the photos too
GREAT!

The Strange said...

huhu..
tq u..
malam tu fun gile..
hehe..

♥miss zaza♥ said...

i noe
u had sooo much fun
ur face look excited ;P

Anonymous said...

sungguh banyak yang dpt dilihat.. sungguh banyak..

-fiexa- said...

happynyer~
=)

tentangtentang said...

apakah motif ko memeluk tiang?haha

pairtra said...

gambar ko diri tgh2 tu smart.. cam yakuza pn ade